Кранево

Кранево е известно курортно селце на северното Черноморие, известно може би с това, че се намира между Албена и Златни пясъци. Също и с множеството бази на различни предприятия през комунистическия период и малко след него.

За първи път рам съм ходил точно на такава база от бунгала, когато съм бил 7-8-ми клас, ако не ме лъже паметта. После съм минавал няколко пъти, но реално като по-голям съм бил там само 2 пъти.

Тази година е странна по принцип, но Кранево изглеждаше доста занемарено, не знам дали бе от това. През едно заведенията бяха запустели, хора имаше вечер по заведенията, но през деня изглеждаше пусто.

Бяхме отседнали във Вили Искър, от които не останах особено доволен – твърди легла, къси в нашия случай. Не е нормално да си 172 см и като си легнеш, краката да ти висият от леглото. Доста буболчеки се мотаеха из стаята… Предполагам позитивните неща ще се намерят в нета.

Ако не друго Кранево е удобна изходна точка не само за Албена и Златни пясъци, но и за Балчик, Каварна, Калиакра и всички други места в района.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *