Банско

С настъпването на лятото температурите станаха непоносими и решихме за пореден път да се отправим към Банско. Оказа се, че и там сезонът бил август, тогава има разни мероприятия.

Понеже предния път не остана време да се възползваме от екстрите на хотела, този път предпочетохме такъв с по-малко звезди и екстри – Хотел Четирилистна детелина. Офертата беше от Грабо, прегледахме коментарите и общо взето нямаше сериозни оплаквани. Оказа се че реалността винаги може да ти предложи нещо ново.

Като за начало адреса се оказа грешен и хотелът се оказа не номер 99 а 18 или 19, т.е. в другия край на улицата. Ресторанта наистина се оказа малък и ако там се съберат повече хора нещата ще загрубеят. Храната също е доста еднообразна, но се преживява. Голямата, неприятна изненада се оказа оборът построен непосредсвено до хотела от страната на ресторанта. От там постонно прииждаха рояци мухи и миризма на крави, правещи храненето на вън, а и в ресторанта почти невъзможно.

Предполагам зимата този проблем може да не се забелязва много, но лятото е много зле. Имайте си едно на ум ако решите да отседните на това място.

Инак градът си е ок, планината е прохладна и приятна, въздухът и чист 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *