Фото албум
Фото албум
Повече от 140 места
Над 13 000 снимки
Информация

За мен

Здравейте,

тези, които са посещавали тази страница, могат да не четат тези редове, но ако ви се занимава – заповядайте!

Тук ще се опитам да събера почти всички снимки, които съм направил от към 2004 година и са свързани с посещение на някакво интересно място. Ще се опитам да покажа това, което е привлекло вниманието ми и да дам някаква полезна информация за четящите.

Оказа се, че дори да има желание човек, за пътуване му трябват и съмишленици, а също и заплата, която да му стига за разходите. И стига да не прекаляваш с лукса и глезотиите не е необходимо много.

Специално за съмишленици извадих голям късмет, като се запознах с Ира. Благодарение на нея, пътешествията ми зачестиха през изминалите години, мераците за фото-техника също. Искам да благодаря също и на всички хора, с които съм бил някъде – Свет (първото ми ходене в Гърция); Симона – почти неизменен спътник и бирен фанатик (така и не се научи да пие тъмно пиво :); Ивета (нашия гид в Белгия); Васо – с който успях да се повозя от Германия до България; Стефан и Веси – домакините ни в Германия; Гери и Пешо – най-новите, но не последни по значение в отбора.

Като имаме предвид, че сайтът е посветен на пътуване и фотография тук е добре да добавя една малка хронология на камерите, които съм ползвал или са били в семейството:

Годините в хронологията едва ли са точни, по-скоро са ориентировъчни.

Е, приятно разглеждане!