Фото албум
Фото албум
Повече от 140 места
Над 13 000 снимки
Информация

Синая е курорт. Но не видях да е разкопано като в нашите. Двата замъка там са направени в началото на 1900ната година за един от многото Фердинадовци, явно роднина на нашия. Един съвет – първо посетете Пелешор – там са живели монарсите и е по-семпло обзаведен. След това се насладете на официалната резиденция – Пелеш.

И за двата замъка се плаща на етаж. Въпреки цената за Пелеш посетете всички етажи. Аз видях само 2 и после ме бе яд. Разкош е меко казано за това, което ще видите вътре. Единственото с което мога да го сравня са Ватиканските музеи. За снимане в двата замъка се плаща. Аз си платих и си снимах на воля. Добре е ако ще снимате, камерата ви да има има ниски нива на шум при високо ISO (800-1600), инак си носете статив (с монопод може да е по-удобно) или трябва да не ви треперят ръцете. Светлината вътре е доста приглушена и е забранено ползването на светкавица.

В Синая си намерихме eдин пъб, на центъра срещу кръговото, то е хотел с пъб. Мале какви манджи правят... боб-чорбица в питка вместо паничка! Ммммммммм – чудо! И като се намааш с Гинес... Охххааа – и се почувстваш човек – блажено така :)

Стига! Че ми се дояде и допи.

2011-03-05
1 / 214

 

Добавяне на коментар

captcha

Коментари

Няма коментари...