Фото албум
Фото албум
Повече от 140 места
Над 13 000 снимки
Информация

Дойде ред да сложа последната налична галерия със снимки. Няма вече чакащи снимки, за да кача нещо, ще трябва първо да си го снимам. И това е 5 години и 8 месеца след създаването на сайта. Доста вода е изтекло :)

Започнах със статично генерирана страничка, а сега страницата си е напълно функционален сайт. Чувствам се леко горд ;)

Настоящата галерия е посветена до едно бързо ходене до Сливница и Гургулят. Сливница се намира на 30тина км западно от София, а Гугулят е на десетина км от Сливница.

Аз съм от малко населено място, но в Сливница ми направи впечатление, че има доста неизмазани и/или къщи изоставени недостроени. Не съм ходил чак толкова из България, но в Мездра няма толкова. Без да зная с какво население е Сливница. Инак ремонтираха центъра, когато бях там, и според мен ще стане доста симпатично, когато завърши.

От Сливница е снимката на паметникът в центъра и мемориала Новото гробище край Сливница. Тъй като историческите ми послания са слаби ще оставя на любопитните от вас да прочетат какво е това.

Следващата спирка бе село Гургулят. Ако някой си мили, че няма изоставени места на 40тина км от столицата се лъже. Това селце е доста малко, почти няма покритие на мобилните оператори. Кметството е разпадаща се сграда, а училище дори не видях. Не тези сгради са в по-добро състояние в моето село...

В Гургулят има впечатляващ мемориал посветен на Българо-Сръбската война и загиналите в нея. За нея и Гургулят отново ще ви оставя да прочетете, защото нещо не съм в настроение да пиша за такива неща.

До нови срещи!

2012-11-17
1 / 9

 

Добавяне на коментар

captcha

Коментари

Няма коментари...